Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

Concert “Let’s Dance” zondag 10 april as 14.00 Leuth

LET’S DANCE: Muziekvereniging D.E.S. gaat swingend de zomer tegemoet!
Het verzetten van de klok en het langer worden van de dagen is voor vele mensen een teken dat de sombere donkere periode weer kan worden afgesloten. Vogels beginnen te zingen, dieren weer in de wei alwaar ze hun lentedans laten zien. Oftewel de lente is officieel begonnen en de zomer komt er aan. Een periode waarin mensen vrolijke muziek in hun hoofd hebben en spontaan zin in een dansje. Zo ook Muziekvereniging D.E.S. uit Leuth. Zij hebben hun traditionele verenigingsconcert dit jaar het thema ‘Lets Dance’ meegegeven.
Zoals de titel al doet vermoeden kunt u tijdens dit concert niet alleen luisteren naar muziek, maar gaan ook daadwerkelijk de voetjes van de vloer. Dit gaat gebeuren in een ware dansarena en niet door de muzikanten maar door echte dansers. De dans wordt deze middag verzorgd onder deskundige leiding van Lynn Gerrits uit Ooij en Karima Ouadid van dansschool D&D. Oftewel een muzikaal feest voor iedereen. Deze middag komt er een mix van dansstijlen voorbij. Zo hoor je onder andere bij het orkest originele ballet muziek van Dmitri Sjostakovitsj maar ook pop van de Scissor Sisters en uiteraard mag Michael Jackson niet ontbreken. Bij de jeugd gaan de beentjes hoog de lucht in met de Can Can en verleidelijke Latin. De beats komen deze middag van de slagwerkgroep. Zij nemen de Latin trance over en de afsluiting is een waar spektakel als de breakdancers helemaal los gaan op hun versie van de hit Bongo Song van Safri Duo. Dit is zeker nog niet alles, maar de rest blijft een verrassing.
Begint het bij u ook te kriebelen? Blijf dan niet thuis maar kom op zondag 10 april om 14.00 uur naar de Vriendenkring in Leuth. Laat u verrassen en neem voor de verandering eens uw buren of vrienden mee. Wij staan garant voor een leuke middag.
Tevens willen wij u bedanken voor het steunen van de jaarlijkse potgrond actie. Door deze actie kunnen weer vele Leuthse inwoners genieten van een fleurige tuin. Er zijn nog enkele zakken (40L) van deze hoogwaardige bemestte grond beschikbaar. Laat het ons weten door te bellen naar 0657329870 of te mailen naar des-leuth@hotmail.nl en we maken een afspraak voor de levering van de potgrond. Ook oud ijzer halen we bij u op. Hiervoor kunt u bellen naar 0614297140. Uw medewerking aan onze acties zijn essentieel om muziekopleiding en muzikale events in Leuth te blijven verzorgen.
Altijd al eens een muziekinstrument willen bespelen (jong en oud!) of ooit een instrument gespeeld en benieuwd of u het nog kunt? Muziekvereniging D.E.S. is dringend op zoek naar trombonisten, bassisten en slagwerkers.

Andere instrumenten kunnen uiteraard ook. Opleiding en instrument worden door ons verzorgd. Uw enthousiasme is voldoende. Voor al uw vragen betreffende D.E.S.: des-leuth@hotmail.nl. Ook zijn we te vinden op onze eigen website (www.desleuth.nl), onze Facebook-pagina (facebook.com/muziekverenigingdesleuth) en onze YouTube-pagina (youtube.com/muziekverenigingdes)

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date