Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

Dirigent(en)

BIOGRAFIE

Aug 2023 t/m heden

Dirigent/ componist Rob Dronkers

Rob Dronkers is op 21 juni 1957, tijdens de klanken van marsmuziek, geboren in Arnhem. Rob noemt zich het product van een Amsterdamse vader en een Achterhoekse moeder en draagt dan ook van beide culturen de genen met zich mee.

Na de MAVO volgt zes jaar militaire muziek. Gedurende deze periode worden achtereenvolgens de HAVO- en VWO studie schriftelijk volbracht.

Van 1980 tot 1992 volgt een dienstverband bij de douane. Daarnaast geeft Rob bij verschillende muziekverenigingen les als docent en dirigent en werkt door middel van studie, workshops en masterclasses verder aan zijn persoonlijke ontwikkeling.

Van 1993 tot 2008 is Rob werkzaam bij de Belastingdienst. Aanvankelijk als administratief medewerker en later na de managementstudie als teamleider / manager.

Rob heeft verder hafabra direktie gestudeerd en koordirektie.

Vanaf 1978 houdt Rob zich naast studeren en werken in overheidsdienst bezig met het dirigeren van orkesten, doceren van muzikanten en componeren / arrangeren.

Vanaf 2008 is Rob volledig zelfstandig ondernemer / musicus (zzp-er).

Zijn core-business is dirigeren van orkesten, lesgeven, componeren en arrangeren.

Voorts organiseert Rob muzikale educatieve projecten.

 

In 1991 heeft Rob zijn bedrijf opgericht Sempre Musica Productions. Vanuit dit bedrijf worden al zijn werkzaamheden gecoördineerd.

De door hem, al dan niet in opdracht,  gecomponeerde muziek wordt door zijn eigen bedrijf uitgegeven.

 

 

 

 

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date