Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

Concert op zaterdag 13 april aanvang 20.00 uur

D.E.S. presenteert ‘Rhythm of the (K)Night’

Ook altijd al gefascineerd geweest door de wereld van de ridders, jonkvrouwen en kastelen. Muziekvereniging DES uit Leuth heeft zich hierdoor laten inspireren voor haar jaarlijkse thema concert. Diverse films en series spelen zich af in deze tijd en kenmerken zich door mooie landschappen, romantiek maar ook de soms brute strijd van het goede tegen het kwade. Dit leent zich bij uitstek voor een mooie muzikale vertaling. Zo hoort u onder andere Floris en het verhaal van de Ridders van de Ronde tafel. Uiteraard bestaan er in iedere tijd ridders die strijden voor hun nobele doel. Hier valt te denken aan Robin Hood en de ‘Phantom’ van de Parijse opera. Ook deze komen terug in het programma. Ridders van de huidige tijd zijn wellicht de nachtburgemeesters. Bekend bij de nachtbrakers en te vinden in hun favoriete nachtclubs. Deze clubs kenmerken zich door hun muziekstijl en ritme. Hieruit komt de tweeledigheid van de titel in optima forma naar voren. De rest van het programma wordt dan ook gevuld met afwisselende en opzwepende ritmes die u bekend voor zullen komen. Oftewel een afwisselend programma voor jong en oud!

Het orkest en slagwerkgroep van DES nodigt u dan ook uit voor een verrassende avond uit op zaterdagavond 13 april in de Vriendenkring te Leuth om 20.00h. De entree is uiteraard gratis.

Uw kunt onze vereniging ook steunen op verschillende manieren: 1) Stem op DES met de Rabobank Clubactie, 2) Wij halen uw oud ijzer gratis bij u op, 3) Koop uw potgrond van hoge kwekerskwaliteit bij DES en we brengen het bij u thuis. Voor meer informatie neem contact op met des-leuth@hotmail.nl

Het orkest en slagwerkgroep van DES kunnen nog aanvullende muzikanten gebruiken. Speelt u een blaas- of slagwerkinstrument of zou u dit willen leren, neem dan contact op met bovenstaand adres.

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date