Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

Concours voorbereidingen voor 10 november in Zaandam

Voorbereiding concours 2012

Het fanfareorkest van muziekvereniging D.E.S. is druk bezig met de voorbereiding voor het concours. Op zondag 21 oktober organiseert het orkest haar eerste try-out concert,  in samenwerking met muziekvereniging Kunst en Volharding uit Beuningen. Dit concert vindt plaats in ‘t Kulturhus in Beek, aanvang concert: 11.00 uur.

Zondag 4 november gaat het orkest naar Afferden gld. om daar gezamenlijk met muziekvereniging Eendracht Afferden  een concert te verzorgen. Dit concert vindt plaats in Kulturhus “De Meent” te Afferden gld.,  aanvang concert:  19.00 uur. Adres:

Koningsplein 24, 6654 BX Afferden (via A73/maaswaalweg, afslag Deest, volg borden afferden. Het is gelegen tegenover de kerk.Vrijdag 9 november is de generale repetitie. Deze repetitie wordt gehouden in de Vriendenkring in Leuth en is toegankelijk voor publiek. De repetitie begint om 19.30 uur, zaal open vanaf 19.15 uur.

Zaterdag 10 november reist het fanfare-orkest af naar Zaandam, waar zij om 12.00 uur in het Zaantheater mogen laten horen wat zij in hun mars hebben.

U bent van harte welkom!

Wij hopen u te begroeten op een van onze optredens.

Voor meer informatie zie pagina: Orkest/Voorbereidingen concours 2012

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date