Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

Concert 20 april 2013 te Leuth

De voorbereidingen voor het voorjaarsconcert zijn in volle gang. Het concert vindt plaats op zaterdag 20 april in de Vriendenkring te Leuth. Aanvang concert: 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.45 uur. Wij hopen u te begroeten! Promofilm bekijken klik hier  http://www.youtube.com/watch?v=O5NmigLPZk8

Slagwerkgroep, fanfareorkest en jeugdorkest zullen tijdens dit concert een zeer gevarieerd programma verzorgen.  Zij laten elk afzonderlijk horen waar ze goed in zijn,  ook zal de slagwerkgroep samen met het orkest een deel van het programma verzorgen.

Het orkest speelt, na het succesvolle concours van november vorig jaar, een compleet nieuw repertoire. Tijdens het muziekstuk Spanish Dance wordt Katinka Janssen – Engelen als solist  ondersteund door het orkest.

Tijdens het concert worden maar liefst acht van onze leden gehuldigd  in verband met het 60, 50 en 12,5 jarig lidmaatschap van onze vereniging. Bij deze willen wij u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij dit concert, niet in de laatste plaats om samen met onze jubilarissen  na afloop nog even na te genieten onder het genot van een drankje. Tot ziens op zaterdag 20 april!

 

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date