Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

“Fanfatastisch”, dat moet je horen! 15 november as 19.30 uur Kultuurhus te Beek.

15 november

 

 Een  verfrissende ontmoeting met blaasmuziek op zijn  best!

Op deze avond gaan  drie orkesten met een fanfare bezetting met elkaar in concert. Een uniek concert waarbij in diverse muziekstijlen het karakter van deze bezetting tot uiting komt en laat horen waar moderne muziekverenigingen muzikaal tot in staat zijn.

In het komende concert, georganiseerd door Ons Genoegen Millingen a/d Rijn en Door Eendracht Sterk Leuth in samenwerking met Eendracht Afferden, wil men laten horen waartoe fanfare-orkesten in staat zijn. Alle drie de orkesten zetten zich in om met passie een modern geluid te laten horen en proberen vernieuwend te zijn in hun uitvoeringen. Ons Genoegen zal dit jaar op 30 november meedoen aan het concours in Wijchen. Het concours repertoire, waaronder Sinfonietta nr4 van Philip Sparke, zal op het concert dan ook te horen zijn. Een mooie gelegenheid om het orkest in optima forma in eigen regio te beluisteren. Het fanfare geluid zal ook te horen zijn in het stuk Esther uit Soldaat van Oranje uitgevoerd door D.E.S.. Een rustieke solo tussen sopraansax en bugel met orkest. Daarnaast komt er nog filmische muziek met ‘Pilatus, mountain of dragons’ uitgevoerd door Eendracht, maar ook muziekgenres zoals klezmer en  latin.

Het concert begint om 19.30 uur en de entree is gratis. Wij verwelkomen u graag en daag uw buren of vrienden eens uit om met u mee te gaan.

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date