Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

Muziek maken óók voor volwassenen – Muzikanten gezocht

Altijd al een muziekinstrument willen leren spelen, benieuwd of je het nog kan of nog niet de stoute schoenen durven aan te trekken om weer bij een vereniging te gaan spelen.
Dit is je kans! Een leven zonder muziek kan niemand zich voorstellen en stel je eens voor dat je daar zelf aan kunt bijdragen. Samen muziek maken schept een band voor het leven en geeft je energie voor de dagelijkse gang van zaken.
Muziekvereniging D.E.S. kan, indien nodig, de opleiding en instrument verzorgen en het is onze ervaring dat iedereen een instrument kan leren spelen. Ook voor ervaren muzikanten zijn er diverse mogelijkheden binnen onze vereniging.
Zo zijn wij dringend op zoek naar bassisten, trombonisten en slagwerkers/percussionisten, maar andere secties hebben ook geen bezwaar tegen aanvullingen.
Muziekvereniging D.E.S. wil muzikaal het beste uit zich zelf halen, maar in een ongedwongen sfeer. Ook de ‘derde’ helft is een gewaardeerd onderdeel. De orkesten binnen de vereniging zijn een gemixte groep in de leeftijd van 12-75 jaar. Het repertoire beslaat alles tussen pop en klassiek, musical en film. Met creatieve themaconcerten en muzikale uitdagingen bedienen we alle muzikanten en proberen elkaar te inspireren tot net dat beetje extra. Eigen inbreng van leden wordt altijd gewaardeerd. Wacht daarom niet langer en neem het instrument (weer) ter hand! Aanvullende informatie is te verkrijgen via des-leuth@hotmail.nl

 

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date