Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

‘Top2000 – On Stage’ DES Leuth Ooijse Toekomst diverse artiesten

IMG_0153

Op zaterdagavond 2 november is het zover. Een waar muzikaal spektakel in beeld, licht én geluid dat je niet mag missen.

Iedereen kent het jaarlijkse radioprogramma van NPO Radio 2. Hierin worden de 2000 populairste muzieknummers achter elkaar gedraaid. De Sprong wordt omgetoverd tot een ware sfeervolle kroeg waar presentator Kick Lucassen samen met DJ Marcel Kersten u door de speciale Top2000 lijst heen zal leiden. Deze avond zit er een 60 muzikanten sterk ‘Metropole orkest’. Het orkest wordt gevormd door het gecombineerd orkest van Ooijse Toekomst en D.E.S. uit Leuth. Zij worden deze avond ondersteund door diverse gastmuzikanten en zangers en zangeressen.

Bekende klassiekers als Hotel California van The Eagles, Waterloo van Abba en Bohemian rhapsody van Queen mogen deze avond niet ontbreken, maar ook echte rocknummers als November rain en Stairway to heaven zijn van de partij en hiermee is de lijst nog lang niet volledig!

Inmiddels zult u denken; Daar moet ik bij zijn! Kaarten (€6/st) zijn te verkrijgen bij de muzikanten van beide verenigingen, per mail (des-leuth@hotmail.nl of ooijsetoekomst@hetnet.nl) of aan de deur van de Sprong op de avond zelf (zaal open vanaf 19.30h; start TOP2000 om 20h).

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date