Door Eendracht Sterk Leuth, opgericht 1898

Wij zoeken bestuursleden

Muziekvereniging D.E.S. is een vereniging in het midden van de Leuthse gemeenschap.
Het bestaat uit een fanfare-orkest, slagwerkgroep, jeugdorkest en amusement orkest DES Dwaas. Daarnaast verzorgen wij de opleiding voor slagwerk en blaasinstrumenten en dragen wij bij aan de algemene muzikale vorming op de basisschool.
Met onze muzikale activiteiten willen wij de gemeenschap een culturele uitlaatklep geven, door je muzikale ambities waar te maken en zo een bijdrage te leveren aan de Leuthse gemeenschap. Met vertier tijdens onze concerten en aankleden van activiteiten in de gemeenschap. Wij willen er zijn voor jong en oud en proberen in een ongedwongen en ontspannen sfeer er uit te halen wat er in zit.

Het in de lucht houden van al deze activiteiten wordt gedaan met behulp van vrijwilligers. Helaas hebben enkele bestuursleden aangegeven hun taak niet meer te kunnen combineren. Hierdoor blijven er maar drie bestuursleden over. Dit is te weinig om een dergelijke vereniging naar behoren te kunnen leiden.
Wij zijn per direct op zoek naar een penningmeester en 2 algemene bestuursleden. Voor deze functies is muzikaliteit en bestuurlijke ervaring niet benodigd. Tevens is wonen in de kern Leuth niet een vereiste. Wij zijn op zoek naar mensen met een frisse blik en een enthousiaste houding,  een kennismakingsperiode is mogelijk. Wilt je een bijdrage leveren aan de gemeenschap, ben je handig met cijfers of heb je wat tijd over naast je werkzaamheden of na je pensioen, meld je dan aan als kandidaat-bestuurslid van Muziekvereniging D.E.S. uit Leuth. Voor aanmelding of meer informatie neem contact op via des-leuth@hotmail.nl of 06-26928473. Kijk ook eens op onze website (www.desleuth.nl), ons youtube kanaal of facebook site.

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Muziekvereniging D.E.S. Leuth

Nieuwsflits:  Website weer up to date